– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

WordPress

WordPress SH Slideshow plugin v3.1.4

A WordPress SH Slideshow pluginnak olyan sebezhetősége vált ismertté, amelyet a támadók kihasználhatnak SQL beszúrásos támadások kezdeményezésére. A sebezhetőséget a WordPress SH Slideshow plugin v3.1.4-es verziójában ismerték fel. Javítsa a forráskódot a bemenet megfelelő ellenőrzése érdekében. Tovább

WordPress 3.1.3.

A Wordpress olyan sebezhetőségét jelentették, amelyet kihasználva a rosszindulatú felhasználók megkerülhetnek bizonyos biztonsági korlátozásokat. A sebezhetőséget kihasználva további hozzáférés szerezhető a weboldalhoz. A sebezhetőséget a WordPress 3.1.3. és korábbi verzióiban jelentették.

Tovább

WordPress 3.1.2

A WordPress olyan sebezhetősége vált ismertté, amely kihasználható a rendszer feltörésére. Az alkalmazás nem megfelelően érvényesíti a feltöltött fájlokat, amely kihasználható tetszőleges PHP kód futtatására egy .phtml fájl feltöltésével, amely hozzáfűzött ".gif" kiterjesztéssel rendelkezik.

Tovább

WordPress 3.1.1

A WordPress két sebezhetőségét jelentették, melyeket a támadók kihasználhatnak cross-site scripting (XSS/CSS) támadások indítására és szolgáltatás megtagadás (DoS - Denial of Service) okozására. A sebezhetőségeket a WordPress 3.1.1 verziót megelőzőekben jelentették. Frissítsen a legújabb verzióra!

Tovább

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!