– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Best in Sailing

Best in Sailing logo A Best in Sailing Kft. első ügyfeleink egyike, akiknek nem csak honlapot, hanem logot is készítettünk. Honlapjuk, a www.hajozas.biz az idők folyamán több változáson is átesett, ami elsősorban a tartalmi elemeket érintette, de kisebb-nagyobb mértékben a forma is alakult.
A mostani, jelentős átalakítást a “haladni a korral” mottó hívta életre, hiszen mind többen szeretnék mobiljukon is kényelmesen kezelni a honlapokat. A mobil-optimalizált sablonnak köszönhetően pedig ez végre itt is lehetővé vált.

Az ügyfelek a honlapon könnyedén megnézhetik az aktuális időjárást, hirdethetik eladó hajójukat, vagy kereshetnek az eladó hajók közül, letölthetnek nyomtatványokat, hasznos iratokat, regisztráció után itt jelentkezhetnek elméleti oktatásra és gyakorlati képzésükre is.

A Best in Sailing kft. szlogenje “Társ a hajózásban” és ennek megfelelően igazán sokféle szolgáltatást nyújtanak ügyfeleinek. Ügyfeleik sokféle képzés és hajós képesítés közül választhatnak: matróz, révész, kedvtelési célú kisgéphajó, kedvtelési célú vitorlás kishajó, kereseti célú kishajó-vezető, kereseti célú kishajó-vezető “A”, szolgálati kisgéphajó, tengeri kedvtelési célú, tengeri hivatásos, “C”, tengeri hivatásos, Yacht Master “A”. Segítséget kaphatnak akkor is, ha eladnának, vagy vennének hajót, vagy bármilyen hajós ügyintézéssel kapcsolatban, de a jogi képviselet, létesítménygazdálkodás és mérnöki tevékenység bővíti a szolgáltatások körét.

Best in Sailing screenshot

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!