– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

CMed

cmed rehabilitációs és diagnosztikai központA Székesfehérváron található CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai orvosi központ célja, hogy széleskörű és magas szintű szakorvosi ellátásával a betegek egyéni igényeit előtérbe helyezve, magas ár-érték arányú szolgáltatásokat nyújtson.

A CMed kiemelt szakterületei a reumatológiai és mozgásszervi panaszok kezelése, a műtétek előtti és utáni rehabilitáció, a szív- és érrendszeri megbetegedések gyógyítása és megelőzése, belgyógyászat, valamint a diagnosztika. További számos, folyamatosan bővülő szakrendelés és szolgáltatás támogatja a hozzájuk forduló betegek gyógyulását, rehabilitációját, valamint az egészségmegőrzést. A hagyományos kezelések mellett olyan újszerű, egyedi terápiák, szolgáltatások, egészségmegőrző eljárások is elérhetőek, mint a krioszauna vagy a McKenzie torna. Modern, jól felszerelt, Fejér Megyében egyedülálló műszerezettséggel rendelkező egészségügyi központban nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakorvosok várják a betegeket.

A Cmed azzal a kéréssel keresett fel bennünket, hogy újítsuk fel, valamint optimalizáljuk működő honlapjukat. Az oldal így új mobilbarát sablont kapott, az oldalakat felhasználóbarát módon újra struktúráltuk, a közösségi megosztás is egyszerűbb lett.

CMed.hu

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!