– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Cvikker Látszerész Boltok

Cvikker Látszerész BoltokA Cvikker Látszerész Boltok első ügyfeleink egyike. Mivel a boltok nemrégiben kívül-belül megújultak, a vállalkozás alapvető arculatváltáson és működésbeli változásokon esett át, így ideje volt a honlap külső-belső frissítésének is.

A legszembetűnőbb a honlap ( www.optikasiofok.hu ) külsejének változása. Jelenleg egy teljesen fiatalos, modern és letisztult design jellemzi az oldalt. Tartalmi újdonság például a gyakori kérdések, a vendégkönyv, vagy a videótár, új kategóriák és új cikkek is felkerültek.

Új megosztó-plugint alkalmaztunk, valamit Facebook oldal is készült az optika számára. A megrendelő kérése alapján pedig a fő oldal oldalsávja különbözik a többi oldalétól.

Cvikker Látszerész Boltok Cvikker Optika új design
Ilyen volt Ilyen lett

A vállalkozás története 1997-ben kezdődött. A siófoki Tescoban található látszerész boltjukban, Balatonboglár és Tab szívében pedig két másik látszerész boltban várják vásárlóikat, akár szemvizsgálatra, szemüvegre, kontaktlencsére, egyéb optikai kiegészítő termékre illetve tájékoztatásra, felvilágosításra, szaktanácsadásra van szükségük. Látszerész boltjaik mindegyikében szakképzett, tájékozott, készséges munkatársaink várják ügyfeleiket, kulturált környezetben.

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!