– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Fun for Kids angol babatorna

Fun for Kids logoA Fun for Kids honlapját www.angolbabtorna.com semleges színekkel, vidám háttérmintákkal, a logot pedig a megrendelő által kért figurával, cartoon-stílusú betűkkel készítettük el.

A Fun for Kids angol babatorna egy olyan vidám, 40 perces baba-foglalkozás Székesfehérváron, ahol a gyermekek (6 hónapostól 3 éves korig) játékos formában találkoznak az angol nyelvvel, miközben a hétköznapitól eltérő mozgásformákat és mozgásfejlesztő eszközöket próbálhatnak ki, tehát ideális párosítása ez a babaangol és a babatorna foglalkozásoknak.

Minden Fun for Kids foglalkozásnak az angol nyelvvel való barátkozás mellett szerves része a mozgás is, hiszen a játszótér, játszóház a gyerekek számára több mint kikapcsolódás, a mozgásfejlődés és a társas kapcsolatok fontos helyszíne, ahol a gyerek nem csak ügyesedik, hanem azt is megtanulja, hogyan kell együttműködnie a többiekkel.

Emellett pedig a szabad játék alatt az anyukáknak is lehetőségük van beszélgetni, hasonló helyzetben lévő “sorstársakkal” pár szót váltani, megosztani a gyermekneveléssel kapcsolatos gondokat, esetleg tanácsot kérni.

Angol babatorna screenshot

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!