– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

SysAdmin Day 2011, Budapest

A rendszeradminisztrátorok elismeréséért 12. éve küzd a SysAdminDay.com, kezdeményezésükre minden év júliusának utolsó péntekén világszerte megtartják a rendszeradminisztrátorok megbecsülésének napját.A rendszeradminisztrátorok gondoskodnak a munkahelyek informatikai eszközparkjának zökkenőmentes működéséről, legyen szó nagyvállalati szerverekről vagy irodai alkalmazásokról. Ők azok, akik bármikor rendelkezésre állnak, hogy megoldjanak bármilyen felmerülő technikai problémát, és ők azok, akik mindezek ellenére láthatatlanok maradnak, munkájuknak gyakran alulértékelt, cégen illetve a mindennapokon belül pedig alaptalan sztereotípiákról élnek róluk, ahogy például ez a népszerű brit komédiasorozatból, a The IT Crowdból is kiderül.

SysAdmin Day 2011 Budapest, Városligeti Sörsátor

Idén a hazai IT médiapiac két meghatározó szereplője, az IDG és a HWSW-HUP egy nagyobb rendezvényt álmodott meg. A rendezvény célja, hogy az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntéselőkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit “megfúr”.Csatlakozzon Ön is, támogassa küldetésünket és kerüljön fel dicsőségfalra is!


A fal

Ha csak befizeti és elengedi rendszergazdáit a rendezvényünkre, máris felkerülhet dicsőségfalra. A dicsőségfal olyan oldal, ahol felsoroljuk azokat a cégeket, amelyek csatlakoznak hozzánk a SysadminDay ünneplésében. A linkelt lista megtalálható lesz weboldalunkon, a programfüzetben, a helyszínen, valamint bekerülhet egyes promóciós anyagainkba is.


A program

A rendezvény időpontja: 2011. július 29. (péntek), 15:00
Helyszín: Budapest, Városligeti Sörsátor (térkép)
Résztvétel: előzetes regisztrációt igényel; a belépődíj 990 forint, mely tartalmaz két korsó sört és étkezést

15.00 Kapunyitás
16.30 Köszöntő (Micskó Gábor, HUP.hu)
16.40 – 17.25 Kerekasztal-beszélgetés a rendszeradminisztrátorokkal kapcsolatos sztereotípiákrólrésztvevők: Török Gábor (szociológus, c. egyetemi docens, Szent István Egyetem), Szögi Zoltán (Sanoma Budapest, HR manager), Spiller László (Adecco, IT Fejvadász)
moderál: Dervenkár Isván (Computerworld, főszerkesztő)
17.25 – 17.45 IT-Kvíz értékes nyereményekért* (a NetAcademia összeállításában, fődíj egy 5 napos
Certified Ethical Hacker képzés)
17.45 – 18.30 Dönt vagy “megfúr”? Kerekasztal-beszélgetés a rendszeradminisztrátorok IT beszerzési láncban betöltött szerepérőlrésztvevők: Bódis Ákos (NETASQ, CEE regionális vezető), Budai-Tüske Gábor (Raiffeisen Bank, IT Infrastructure management osztályvezető), Molnár János (LogMeIn, system administrator), Szabó Zsolt (Axiál Kft. rendszergazda, információbiztonsági felelős), Szűcs László (Szintézis Zrt., kereskedelmi igazgató)
moderál: Bodnár Ádám (HWSW, főszerkesztő)
19.00 – 19.30 Stand-up comedy
19.30 – 19.50 IT-Kvíz értékes nyereményekért* (a NetAcademia összeállításában, fődíj egy 5 napos
Certified Ethical Hacker képzés)
19.50 – Kötetlen program

Továbbá:

  • Karrier sarok (kötelen beszélgetési lehetőség elismert HR-szakemberekkel)
  • Gamer sarok (hosszú csocsó, Xbox, PS3)
  • A támogatói asztaloknál egyedi programok, hardverek, szoftverek, kvízek, jégrém, gyümölcs, további sörök

* értékes hardverek és komponensek

(a pontos program és a résztvevők listája véglegesítés alatt áll, folyamatosan frissítjük;
a szervezők a változtatás jogát fenntartják)

Forrás: SysAdminDay.hu

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!