– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

A jövő emlékei: ITBN 2011

Nem is olyan régen egy nem is olyan messzi galaxisban nehéz volt az IT biztonsági szakemberek dolga. De szerencsére megrendezték immáron hetedik alkalommal az Informatikai Biztonság Napját, ahol az IT biztonság apraja-nagyja összegyűlt.

YouTube előnézeti kép

A 2011-es ITBN szeptember 27-én és 28-án került megrendezésre. Idén a két napon mintegy 50 előadás (köztük sok angol nyelvű) és 25 workshop állt az érdeklődők rendelkezésére. Az előadások témája többnyire a jövőre koncentrált. Az előadások pedig nagyon sokszínűek, hasznosak és szórakoztatóak voltak.

A rendezvény megnyitóján Marcus J. Ranum videóüzenetében a jövő szerinte elképzelhető verzióját vázolta föl és bemutatta a “little brother” elméletét is. Természetesen ha már a jövőről beszélünk, a mobil eszközök és a közösségi oldalak biztonságának kérdései sem maradhattak el.

A hazai jelentős biztonsági brandek közül mindegyikkel találkozhattunk. Több gyártó közvetlenül is képviseltette magát a rendezvényen, külföldről és belföldről is érkeztek szakértők. A disztribútorok, rendszerintegrátorok és tanácsadók is széles szakember gárdával érkeztek az idei eseményre.

Természetesen minderre pedig a már jól megszokott helyszín kényelme, a rengeteg értékes nyeremény, a szünetek programja és a remek szervezés és a jó hangulat tette föl a koronát. Számunkra külön öröm, hogy a Kingston jóvoltából nyertünk két pedrive-ot, A SafeNet-nek köszönhetően pedig egy szoftver jogosultság kezelő rendszert a HASP SRM-et. Nem is beszélve arról, hogy a rendezvény biztonságáról a Boba Fett és néhány  rohamosztagos gondoskodott.


Hajrá ITBN!

Jövőre. Veletek. Ugyanitt.

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!