– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

ITBN 2011 előregisztráció

ITBN, az Informatikai Biztonság Napja

2011-ben ismét ITBN, az Informatikai Biztonság Napja. Tavaly nem kevesebb, mint 98 márka képviseltette magát az eseményen és az ITBN rendezvényei közel 2000 szakembert mozgattak meg. A rendezvény statisztikái a külföldi szakértők, elemzők figyelmét is felkeltették. Az ITBN ezzel elérte eredeti célját, a teljes hazai IT biztonsági palettát be tudja mutatni a magyarországi és a külföldi közönségnek.

A visszajelzések egyöntetűen azt mutatták, hogy a közönség értékelte a két napos szakmai programot, ezért idén is hasonlóan nagyszabásúra tervezik az eseményt. Az idei lesz sorrendben a hetedik.

Az idei ITBN 2011. szeptember 27-28-án lesz változatlan helyszínen a Cinema City Arénában

 

Mi várható 2011-ben?

A biztonsági szakma érdeklődése egyre szélesebb körű, a technológiai újdonságoktól egészen a gazdasági, társadalmi témákig terjed. A biztonság ma már nem csak technológiai, hanem emberi és gazdasági tényező is. Az idei ITBN-en a hagyományos szakmai IT előadások mellett teret enged a biztonság társadalmi, emberi oldalát és a közösségekre gyakorolt hatását vizsgáló témáknak és előadóknak is. Ezek mellett továbbra is célja, hogy az ITBN támogatóin keresztül tükröt tartson a hazai IT Biztonsági piac és a megrendelők elé és segítse üzleti és szakmai döntéseiket a rendezvényen elhangzó információkkal és kapcsolatépítési lehetőségekkel.

 

Milyen témákról szól az ITBN idén?

A legnagyobb hazai biztonsági szervezetek és a legnevesebb szakértők részvételével dolgozzák fel a már hagyományos biztonsági problémákat a hackingtől egészen a megfelelőségig. Emellett foglalkoznak a kiberháború növekvő problémájával és a kiverhadviselés, a mobil eszközök védelmével, a közösségi oldalak biztonságával, valamint az adatszivárgás elleni küzdelem vívmányaival is.

Idén a két nap alatt 50 szakmai előadással és a teljes magyar IT Biztonsági szakmai részvételével szervezett kiállítással készülnek.

Lehet pályázni független előadások megtartására és ismét indul az ITBN Biztonsági Díj, amelyre várják a pályamunkákat. Szintén várnak érdekes illusztrációkat rajzpályázatunkra is, ahol arra keresnek a választ, hogy hogyan néz majd ki Budapest, az informatikai támadásoktól védett város 2111-ben. A részletek és a feltételek a www.itbn.hu weboldalon.

 

Milyen újdonságot tartogat még a rendezvény?

Mivel az ITBN-en hazánk összes biztonsági szakértője megfordul, ezért a rendezvény szervezési és technikai elemeiben a hangsúlyt a résztvevők tájékoztatására és a kapcsolatépítés elősegítésére helyezzük. Idén még erőteljesebb hangsúlyt kap az előadások tartalmi minőségének fejlesztése, szeretnének motivációt, kontrollt és segítséget adni az előadóknak, hogy minél jobb szakmai színvonalat érjenek el az eseményen. Hiszik, hogy a szakma összefogásával az idei évben is egy rangos és hasznos konferenciát tudnak megszervezni.

Ennek első lépéseként idén is részt vettek az Ethical Hacking és az ISACA konferencián, ahol elsőként ezen rendezvények résztvevői regisztrálhattak az ITBN konferenciára.

 

ITBN 2011 előregisztráció

Az ITBN 2011 előregisztráció már nyitva! A hely befogadóképessége korlátos, ezért mindenki gondoskodjon arról, hogy időben regisztráljon az eseményre, amely a támogatók jóvoltából idén is térítésmentes a biztonsági szakemberek számára.

Forrás: ITBN

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!