– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Miért sikeresebbek a mobilbarát honlapok?

Bár a Google már évek óta előrébb helyezi a keresések között azokat a honlapokat, amelyek mobilra optimalizáltak, a vállalkozások eddig mégsem tartották olyan fontosnak, hogy a honlapjuk feltétlenül mobilra optimalizált legyen, hiszen néhány évvel ezelőtt nem voltak ilyen elterjedtek a mobileszközök

Mindez azonban megváltozott 2015 április 21-én!

Azóta a Google figyelembe véve azt, hogy immár a keresések több, mint 60 százalékát mobileszközről indítják, egy hatalmas változtatást vezetett be a keresési algoritmusában, amely alapvetően befolyásolja majd a találatokat, méghozzá mobilos szempontból.Mobilbarát honlap

2015 április 21. óta megváltozott az, ahogy a Google értékeli a mobilbarát weboldalakat. Azóta a felhasználók könnyebben megtalálják a különféle mobileszközökre optimalizált tartalmakat, és a nem optimalizált honlapok jelentős találatcsökkenést szenvedtek el. Míg a hagyományos keresési trendek asztali gépre készült honlapokat jelenítettek meg, 2015 áprilisától a különféle mobileszközökre optimlizált honlapok kiemelt helyen jelentek meg a találatok között. Ami már most egyértelműnek tűnik, azok az oldalak kapják majd a legjobb találatokat, amelyek minél sokoldalúbban szolgálják ki a mobilosokat.

Azt pedig, hogy Önök honlapja mobilbarát-e vagy sem, a lenti linket követve tudja megnézni. Kattintson a ‘Mobilbarát teszt’ linkre, majd az új ablakban megnyíló honlapon adja meg az ön weblapjának az eredményét, majd miután elkészült a teszt, térjen vissza ide.

Mobilbarát honlap teszt!

Ha rákattintott a fenti linkre és azt láthatta, hogy a mobilbarát honlap teszt eredményeként az Ön honlapja nincs mobilra optimalizálva, de nem szeretné elveszíteni a leendő ügyfeleinek többségét, akik az internetről találnának a vállalkozására, vagyis mobilbaráttá szeretné tenni a honlapját, keressen meg bennünket!

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!