– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

OpticPro Magyarország Kft.

OpticPro Magyarország logoAz OpticPro Magyarország Kft. az Opticnet optikai társulással együttműködve dolgozik azon, hogy a társulás partneroptikáit országszerte a legfrissebb Head, Converse, Ana Hickmann optikai szemüvegkeret és napszemüveg-kollekciókkal lássa el. 2012-ben pedig az Ana Hickmann, Converse és Head optikai keretek és napszemüvegek kizárólagos forgalmazója az OpticPro Magyarország Kft.

A honlapra ( www.opticpro.hu ) felkerültek a vállalkozás szolgáltatásai, a forgalmazott márkák főbb jellemzői, képek a legújabb kollekciókról, illetve az OpticPro-val üzleti kapcsolatban álló optikai üzletek is.

 

A honlap az optikák számára regisztrációs és reklamációs lehetőséget biztosít a forgalmazott márkákkal kapcsolatban, valamint információkat a az OpticPro működési elveiről. A felhasználók számára információt nyújt adott márkákkal kapcsolatban illetve támpontot ahhoz, hogy hol, milyen üzletben találhatják meg a hőn áhított márkát vagy szemüveget.

A külső megjelenéssel kapcsolatban a megrendelő kérése volt a kék szín dominanciája, ami igazán modernné és üzletivé teszi a honlapot. A fehér, a többféle árnyalatú kék és a szürke, fémes árnyalatok együtt indusztriális hatást keltenek. A színvilág teljesen egységben áll a vállalkozás logójával is.
A honlapon elérhetőek letölthető dokumentumok, valamint regisztrációs űrlap is.

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!