– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Srek Zsuzsanna dalszövegíró

dalszövegíróA honlap Srek Zsuzsanna dalszövegíró bemutatkozó oldala, ahol bárki ízelítőt kaphat eddigi munkáiból. A design teljes egészében névadójától származik, hogy minél jobban tükrözhesse őt és munkásságát.

Az oldal mottója: Zenén innen… szavakon túl. Ezen gondolat köré épült az egész oldal, bemutatva, hogy a zene és a szavak együtt milyen csodára képesek.
Az egyes dalszövegek mellé videó vagy hanganyag is került, a versek menüpontban pedig pár kiragadott példával illusztrált ízelítőt kaphatunk a művésznő verses munkáiból is.

Mint mondja: “Szeretek a szavakkal játszani, adni velük. Nekem ezek a kincseim. Egyfajta szerelem ez, amelyben megtaláltam azt, ami kiteljesít. Azon vagyok, hogy a dalszövegeimben olyan érzések, gondolatok legyenek, melyekről hiszem és elhihetem, hogy fontosak az embereknek, megérinthetik őket. Lehet az érzelmesebb vagy éppen lazább, keményebb vagy elvontabb dalszöveg is, a cél (a célunk) mindig ugyanaz: szeressék a dalt azok, akikhez eljut, emlékezzenek rá és szívből tudják énekelni.”

srekzsuzsanna.hu

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!