– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

WordPress oktatás

A WordPress mind a honlapkészítők, mind a felhasználók körében igen népszerű tartalomkezelő rendszer, mivel segítségével gyorsan hozhatók létre igényes honlapok. Felhasználói felülete a Word szövegszerkesztőhöz nagyon hasonló, kezelése a feltelepített modulok függvényében nagyon egyszerűnek tűnhet, azonban oktatás nélkül mégsem olyan könnyű.

WordPress oktatás tekintetében többen is indítanak tanfolyamokat, azonban a tapasztalat azt mutatja, hogy kellő számú jelentkező hiányában mégis kevés ilyen gyakorlati oktatás illetve tanfolyam indul. További probléma lehet, hogy a tanfolyam túlságosan elméleti szintű , valamint nem veszi figyelembe a tanulni vágyók előképzettségét sem. A magyar nyelvű oktatóanyag ugyan viszonylag kevés, de az angolul nem tudó felhasználóknak is joguk van honlapjuk gyors és egyszerű kezeléséhez és tartalmának szerkesztéséhez.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani ezirányú szolgáltatásunkkal, nemcsak saját megrendelőinknek, hanem bárkinek, akinek segítségre van szüksége a honlapja, vagy webáruháza kezelésében.

Nekünk egyetlen tanulni vágyó is ügyfél, így akár egy embernek is szívesen oktatunk, de csoportok oktatása is megoldható.

Székesfehérváron kiszállási díj nélkül, Magyarország egész területén az oktató utazási költségének megtérítése mellett vállaljuk tanórák levezetését.

A tanfolyam költsége a tanuló/k előképzettségétől, számától is függ, így ezzel kapcsolatban keressenek bennünket a megadott elérhetőségek egyikén a kapcsolat oldalon!


Webáruház kezelési oktatás

Manapság egyre népszerűbb az interneten vásárolni, így a WorpdPress oktatás egyik célja lehet a wodpress alapú webshopok , mint például az E-commerce vagy Shopp, kezelésének oktatása is.

Az tananyag része például a saját kezelőfelület és a fellelhető funkciók bemutatása, bejegyzések írása, szerkesztése, hozzászólásokkal kapcsolatos teendők kezelése, felhasználók adminisztrációja, stb.

Webáruházak esetében a saját kezelőfelület bemutatása, termékek felvitele, törlése, kezelése, felhasználók adminisztrációja, stb.

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!