– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Egy évesek lettünk

Egy év telt el azóta, hogy 2010.06.29-én regisztráltuk a bsdezign.com domain-t. Egy év. Látszólag nem hosszú idő, mégis jó néhány tárgyalás és honlap van már mögöttünk és reméljük még előttünk is!

Sok ember, sokféle igény, néhány félreértés, de még több érdekes megoldás jellemzi az elmúlt időszakot. E megoldások többségét az idő igazolta, ezért irányelvvé tettük őket.A Black Screen Design egy éves

Többféle szakmai képzésen vettünk részt, sokat tanultunk és tanítottunk is. Tavaly ősszel részt vettünk a 2010-es Informatikai Biztonság Napján illetve idén tavasszal a – Microsoft által szervezett HTML5 konferencián, hogy csak a legjelentősebbeket említsük. Partnereinknek pedig WordPRess oktatást nyújtottunk.

Az elmúlt időszakot leginkább az optikai honlapok és az Opticnet partnerek megrendelései jellemezték, amit elsősorban a székesfehérvári Zalka Optikával való együttműködésünknek köszönhetünk.

Összeségében nagyon érdekes, hogy a Rusztikus Bútor és Varga Kata jósnő honlapját leszámítva az összes általunk készített honlap valamilyen módon az egészségről, egészségvédelemről (optika illetve vízágy) illetve szabadidős tevékenységekről (kéziladba, hajózás, macskatartás) szól.

Legnagyobb eredményeinknek azt tekintjük, hogy a Szemüvegkeret Webáruház megőrizte első helyét a Google-ban a szemüvegkeret szóra. Annak szintén nagyon örülünk, hogy az új design tetszik a látogatóknak és a webáruház új felépítésének köszönhetően, sok más keresőszóra is előkelő helyezést sikerült elérnünk a Google-ban. A Zalka Optikát is sikerült jóval feljebb tornázni a Google-ban, és az optika székesfehérvár kifejezésre még mindig az első találatot hozza. Van még egy weblap, amire nagyon büszkék vagyunk. A Cunder Kézisuli Egyesület honlapja, ami egy év alatt – több, mint 3500 cikkével – komoly kézilabdás hírportállá nőtte ki magát.

Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő, milyen új megrendeléseket kapunk. Mindenesetre jelenleg egy új webáruházon dolgozunk, ami – a változatosság kedvéért – szintén egy optikai témájú honlap lesz. Többet erről még nem írhatunk, mert egyelőre még titok.

Most leginkább az Informatikai Biztonság Napját várjuk, mivel egész évben szerintünk ez az egyik legérdekesebb, legszínvonalasabb szakmai rendezvény.
 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!