– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Rólunk

Webfejlesztőnk “vallomása”:

Hogyan lettem webfejlesztő? Hosszú út vezetett idáig. Az egész ott kezdődött, hogy 13 éves koromban nagy hatással volt rám az ‘Én, a Robot című regény (szerző: Isaac Asimov). A könyv elolvasása után azon nyomban el is döntöttem, hogy programozó leszek. Az alkalom nem is váratott sokat magára. Amikor megérkeztek a gimnáziumba az első HT1080Z számítógépek, én pedig egyből rávetettem magam az egyikre és megírtam életem első kis programocskáját. 2 évvel később az elsők között voltam, akik informatikából érettségizhettek, később pedig programozói diplomát szereztem.

Webfejlesztői pályafutásom 2000-ben kezdődött. Először csak kíváncsiságból mélyedtem bele a HTML-be, majd odáig jutottam, hogy egy ingyenes tárhelyen megcsináltam az első honlapomat. Egy ideig elégedett is voltam vele, de egyre inkább zavartak az ingyenes tárhelyen levő reklámok, így 2003-ban úgy döntöttem, hogy saját domain nevet veszek és tárhelyet bérlek.


Webdesignerünk “vallomása”:

A hangzatos webdesigner titulus valójában azt takarja, hogy miattam néz ki úgy az oldal, ahogy kinéz. Hogy jutottam idáig?

Mióta színesceruzát adtak először a kezembe, azóta imádok rajzolni, imádom a divatot, a különleges színvilágú tárgyakat, képeket, ruhákat. Már a suliban is sefteltem a rajzaimmal és mások rajzaival. Valami miatt az élet azonban úgy hozta, hogy az egyedi stílus és a színek állandó, de egy ideig sajnos kissé háttérbe szorult szerepet kaptak az életemben.

A Black Screen Design-nak köszönhetően viszont újra kiélhetem az extravagáns színek és formák iránti rajongásom és szabadon garázdálkodhatok – csak most már a honlapok világában.

Remélem stílus-agymenéseimet nem csak én, hanem megrendelőink is szívesen fogadják és éppen olyan lelkesedéssel nézegetik oldalainkat, ahogyan én készítem azokat – szívvel, lélekkel, színekkel.

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!