– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Aboriginal Maine Coon

Az Aboriginal Maine Coon Cattery macskatenyészet honlapja, az www.mainecoon.hu az egyik leggyorsabban népszerűvé vált honlapunk, hiszen a közzététele utáni két hét alatt több, mint ötszázan nézték meg és népszerűsége azóta csak nőtt. Nem csoda, hiszen a Facebook-on és a Twitter-en is folyamatosan népszerűsíti önmagát a honlap, hiszen az általunk használt technológiának köszönhetően a honlapom közzétett cikkekből automatikusan előzetes jelenik meg a Facebook-on és Twitter-en a cikkek közzététele után fél órán belül. A  szebbnél szebb cicák pedig önmagukért beszélnek.

Aboriginal Maine Coon macskatenyészet

A design szinte teljes mértékben a megrendelő ízlését és igényét tükrözi, amit csak a keresőoptimalizálás miatt kellett néhány helyen módosítanunk a webdesign során. A saját szerkesztőfelület pedig biztosítja a megrendelő számára a honlap tartalmának folyamatos frissítését is.

Pár szó az Aboriginal Maine Coon macskatenyészetről

Aboriginal Maine CoonCsilla 2008-ban kapott a férjétől egy maine coon fajtájú cicát. Nagyon beleszerettek ebbe a fajtába, mert nyugodt, kiegyensúlyozott és család barát macska.

2010-ben családi házba költöztek, így lehetőségük nyílt még több állat tartására, valamint további négy maine coon cicát is vettek, akikkel megalapították az Aboriginal Maine Coon nevű tenyészetüket.

Macskáik velük élnek az otthonukban, így nagyon jól szocializáltak, a macska kiállításokon pedig mindig eredményesen szerepelnek. Céljuk, hogy erős, nagytestű és egészséges cicákat tenyésszenek. Aki ellátogat hozzájuk, az megismerkedhet ezekkel a csodálatos, nagy testű óriáscicákkal és számos más állatukkal, hiszen nagy állatbarátok. A macskák mellett egy ló, egy csacsi, négy kutya, néhány lógó fülű nyuszi és egy csomó baromfi társaságában élnek Székesfehérvár mellett.

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!