– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

CosmoSport

A székesfehérvári Cosmosport fittness és wellness központ biztosan a kedvenced lesz, ha a sport, wellness, fitness, aerobic, egészségmegőrzés, mozgás az életed része.

1600 m2-en, az ország egyik legmodernebb egészségmegőrző, rehabilitációs fitness és aerobic központjában változatos szolgáltatásokkal várják 5-90 éves korig az egészséges, vagy épp gyógyulni vágyó, életmódot változtatni vagy csak mozogni vágyó vendégeket. Családias környezetben változatos programokkal és a legjobb szakképzett edzőkkel, oktatókkal várják a család minden tagját gyerekektől a felnőttekig.

Jelmondatuk: “Az önbizalom széppé tesz” és ennek jegyében náluk minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy személyre szabva szépülhessen bárki.

Cosmo Sport Székesfehérvár

A honlap új, letisztult designt és mobilbarát template-t kapott, felhasználva a hirdetésekben (buszok, újság, facebook) használt már ismerős elemeket, valamint új hírlevélküldő alkalmazást telepítettünk és gyorsabb szerverre is költözött a honlap, támogatva a keresőoptimalizálást is, valamint a fizetett hirdetések sikerességét.

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!