– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Jenny’s Book of Twilight

Jenny's book of twilight posterEgy régi kedves – Floridában, Saint Augustine városában élő – barátunkkal találkoztunk és az élménybeszámolók után kiderült, hogy végre elkészült az abszolút független, a lehető legkisebb anyagi befektetéssel, ámbár annál több kreativitással, kitartással, tehetséggel és óriási lelkesedéssel forgatott független filmje, a “Jenny’s book of twilight”.

A filmnek volt már egy oldala a facebookon, de honlapja még nem, így felajánlottuk, hogy segítünk.
Így készült el tehát a www.jennysbookoftwilight.com (természetesen angol nyelvű) oldal, ahová felkerült a szereplők rövid bemutatása, trailerek, fotók, cikkek a filmről és hírek is.

Az oldalon szívesen fogadják az adományokat is, hogy a filmet minél több filmfesztiválra el lehessen juttatni, valamint vásárolhatók különféle ajándéktárgyak is a film poszterével.

A honlap színei és hangulata első látásra talán kissé borús és meglepők a színkombinációk, ám aki már látta a filmet, pontosan tudja, hogy ez nem véletlen.

Jenni's book of twilight screenshot

A filmről:

Jenny magányos lány. De vajon tényleg egyedül van? Álmok, rémálmok, látomások gyötrik, és végül már ő sem tudja, mi is a valóság. Hangok, árnyak, kóbor lelkek…vajon van ebből kiút? Talán Jenny naplója rejti a megoldást.

A Jenny’s Book of Twilight egy független film, amit a floridai St. Augustine-ban forgattak és készítettek. A film egy – az állam legidősebb városában játszódó – modern szellemtörténet. Egy “költségvetés nélküli”, független film, amit egy figyelemre méltó, lelkes, tehetséges és igen különböző filmes múlttal rendelkező csapat készített.

A film ötlete Richard Kodai nevéhez fűződik, aki egyben írója, producere és rendezője is a filmnek. Ricsi Magyarországon született és 2000-ben vándorolt ki Amerikába. Mindig is szeretett volna filmet készíteni, de bizonytalan volt, hogy is fogjon hozzá, míg egy nap úgy döntött gyakorlatilag a semmiből csinál filmet, amihez aztán családi, baráti és online segítséget is talált.

A film forgatása 2011. márciusában kezdődött és körülbelül egy évvel később már el is készült. A készítők célja az, hogy minél több független filmfesztiválon mutassák be a filmet és a nevezésekhez ezért folyamatosan várják az adományokat.

Íme a film magyar feliratos bemutatója:

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!