– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Pillantás Optika

Pillantás Optika logoA Pillantás Optika 2011. novemberében nyílt Sárbogárd szívében, a 63 sz. főút mellett.

Az optika tulajdonosa és látszerésze, Böhmné Kovács Magdolna, Székesfehérváron és Budapesten szerzett tudása és tapasztalata alapján igyekezett egy modern, színvonalas, minden korosztály igényét kielégítő optikát létrehozni, ahol nem az a cél hogy mindenáron eladjanak valamit, hanem, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson, valódi látásélményt biztosítson azok számára, akik megtisztelik bizalmukkal.

Az optikában korszerűen felszerelt szakorvosi vizsgálóhelység található. Szemüvegkeretek, napszemüvegek terén bőséges kínálattal rendelkeznek, az egyszerű, alacsony árú, ámbár jó minőségű keretektől egészen a világmárkákig minden megtalálható. A szemüvegek mellett lágy kontaktlencsék és ápolószereik forgalmazásával is foglalkoznak.
Minden egyes náluk készített szemüvegért és vizsgálatért teljes felelősséget vállalnak. Az Opticnet csoport tagjaként személyes felelősségüket hatszoros garanciarendszer erősíti meg.

Mivel az optika berendezésében a zöld szín dominál, így a honlap ( www.optikasarbogard.hu ) színei is ehhez igazodnak. A tulajdonos kérése alapján a honlap design-ja letisztult, felépítése egyszerű és jól áttekinthető.
Az optika a facebookon, a google plus-on és a twitteren is megtalálható.

Pillantás Optika

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!