– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

WK+ Hungary

Az eredeti 2011-es www.wkhungary.hu honlap érdekessége, hogy 3 téma készült hozzá, az egyes kategóriákra kattintva a honlap teljes design-váltáson esett át, annak megfelelően, hogy melyik szemüvegmárkára kattintottunk.

A honlap jelenlegi külseje és tartalma már teljes mértékben a megrendelőé, mi csak az oldal működését biztosítjuk és lehetővé tettük a megrendelő számára saját formai elképzeléseinek megvalósulását.

Wagner-Kühner

A WK, vagyis a Wagner-Kühner divatház története egy németországi vendéglőben kezdődött, ahol a két alapító, egy optikus és egy finomműszerész találkozott, barátságot kötött, majd megalapította máig is működő, töretlenül fejlődő és sikeres Wagner és Kühner szemüveggyárat.

A többszörös Mido-díjas gyártó olyan szemüvegmárkákat tudhat magáénak, mint:

Basic: klasszikus, modern, pimasz
WK+: sokoldalú, vonzó, kiváló
More&More: elegáns, időtlen, nőies
Pepe Jeans : vad, trendi, stílusos
Pepe 73: decens, modern, brit
s.Oliver: divatos, sikkes, stílusos
s.Oliver Selection: elegáns, kifinomult, csúcsminőségű

s.Oliver

Nem régóta pedig a Hello Kitty, a Polaroid, a Cars by Disney és az Impression keretek is magukon viselik a kiváló szemüvegkészítők kézjegyeit.

Bármelyik kollekcióból választ is, biztos lehet abban, hogy kiváló minőségű alapanyagokat használtak fel szemüvegéhez, legyen az műanyag vagy fém és a legmodernebb technikai vívmányokat alkalmazták az optikai keretek és napszemüvegek készítése során, hogy azok tökéletes, kényelmes és könnyű viseletet biztosítsanak egész nap. Így minden egyes darab magában hordozza a híres német precizitás és a kor szellemének jegyeit.

A WK Hungary és a Paradeyes ezen keretek és napszemüvegek magyarországi képviselője.
A cég a saját maga által szerkesztette honlapon az általa Magyarországon forgalmazott szemüvegkeretekből ad ízelítőt.

More&More

 

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!