– Honlapkészítés, keresőoptimalizálás

Opticnet sablonok

Az alábbi cikk tartalma elavult. A sablonok csak illusztrációs jellegűek, jelenleg már csak mobiloptimlizált sablonokat készítünk.

Az Opticnet partnerek számára készített sablonjaink


Opticnet zöld 1 oldasávos sablon

Téma: Opticnet Zöld 1 oldalsávval
Szerző: Molnár Krisztina
Verziószám: 1.0
Leírás: Opticnet zöld sablon. 900 képpont széles, jobboldali menüsáv, 2 oszlopos elrendezés, támogatja a widgeteket. Kérhető átrendezés: menüsáv jobb vagy baloldalon, felső menüsor elrendezése jobbra, balra vagy középre, fejlécben a logo, a név, illetve a mintázat megléte és elhelyezkedése.
Megtekintve: 8028 alkalommalOpticnet barna 1 oldasávos sablon

Téma: Opticnet Barna 2 oldalsávval
Szerző: Molnár Krisztina
Verziószám: 1.0
Leírás: Opticnet barna sablon. 900 képpont széles, kétoldali menüsáv, 3 oszlopos elrendezés, támogatja a widgeteket. Kérhető átrendezés: menüsávok szélessége, felső menüsor elrendezése jobbra, balra vagy középre, fejlécben a logo, a név, illetve a mintázat megléte és elhelyezkedése, cikk címe alatti sáv színe.
Megtekintve: 6934 alkalommalOpticnet barna 1 oldasávos sablon

Téma: Opticnet Kék 1 oldalsávval
Szerző: Molnár Krisztina
Verziószám: 1.0
Leírás: Opticnet kék sablon. 900 képpont széles, baloldali menüsáv, 2 oszlopos elrendezés, támogatja a widgeteket. Kérhető átrendezés: menüsáv jobb vagy baloldalon, felső menüsor elrendezése jobbra, balra vagy középre, fejlécben a logo, a név, illetve a mintázat megléte és elhelyezkedése.
Megtekintve: 10645 alkalommal

Kedves Érdeklődők!

2017. augusztusától bizonytalan ideig nem fogadunk új megrendeléseket.

Megértésüket köszönjük!

Kövess minket!